Home » Vuurwerkfeestje.nl komt met eigen exclusieve vuurwerklijn

Vuurwerkfeestje.nl komt met eigen exclusieve vuurwerklijn

Vuurwerkfeestsje.nl Cosmic Collision Fuku Fusion Dazzling Dream vuurwerk nieuws 2024

Vuurwerkfeestje.nl wie kent deze freak winkel nou niet, en misschien wel een van de beste freaks winkels van Nederland. Vuurwerkfeestje.nl is nog een jong bedrijf, in 2021 zijn zei gestart vanuit een klein winkeltje in Dordrecht met alleen categorie F1-vuurwerk. Sinds 2022 is daar in Roosendaal (waar voorheen haokan vuurwerk in zat) hun megastore bijgekomen, met 7000 kilo opslag en een mooie showroom. Sindsdien mogen zei ook categorie F2-vuurwerk verkopen. Vuurwerkfeest.nl komt met eigen exclusieve vuurwerklijn

Vuurwerkfeestje.nl laat aan Vuurwerk Nieuws weten. We gaan in Roosendaal ons 3e seizoen in en een eigen lijn stond al even op ons verlanglijstje. Daar zijn nu 3 artikelen uit voortgekomen. Twee daarvan in samenwerking met Wolff Vuurwerk en een met Hello Fireworks. Dit past ook bij onze filosofie, namelijk dat we niet afhankelijk zijn van één importeur. We kiezen zelf alleen de beste artikelen uit bij vier leveranciers. Bij succes willen zei de lijn volgend jaar verder uitbreiden, laat Rico ons weten.

We hebben veel aandacht besteed aan het design van de labels, omdat we vinden dat vuurwerk er ook aantrekkelijk uit moet zien. We hebben dan ook samengezeten met een vormgever om de ontwerpen te maken. En laten we even eerlijk zijn, deze labels zien er toch best strak en mooi uit.

Wat voor exclusieve vuurwerk krijgt Vuurwerkfeestje.nl. Het zijn 2 cake’s en 1 compound die je vanaf 1 september 2024 kunt je bestellen via de webshop van Vuurwerkfeestje. En even over de webshop, deze is namelijk helemaal vernieuwd. Nog mooier nog beter en gebruiksvriendelijk, tevens is de webshop ook al open om te kunnen bestellen. De webshop kan je bekijken via www.vuurwerkfeestje.nl

OVERZICHT VAN DE NIEUWE PRODUCTEN VAN VUURWERKFEESTJE.NL

VWF001 Funky Fusion – 25 shots – 20 mm – 236 gram NEM – prijs: volgt
Natuurlijk kan een lekker betaalbare cake niet ontbreken in onze eigen collectie! 
Na lang zoeken stuitten wij op deze Funky Fusion: een 25 shots cake met zilveren strobe mijnen, felle kometen en strobe boeketten. Een ideale combinatie tussen elegantie en spektakel, exclusief bij Vuurwerkfeestje.nl! (LET OP: beperkt verkrijgbaar en OP=OP)

VWF002 – Cosmic Collision – 55 shots – 25 mm – 500 gram. NEM – prijs: volgt
Grotere cakes dan deze ga je waarschijnlijk niet tegenkomen! Maar liefst 55 schoten in 11 salvo’s en in totaal 500 gram aan kruit: de Cosmic Collision is een absolute krachtpatser waarmee je aan kunt komen in jouw straat. Alléén bij Vuurwerkfeestje.nl!

VWF003 – Dazzling Dream – 100 shots – 25 mm – 1150 gr. NEM (in kooi) – prijs: volgt
Al onze favoriete effecten in één dikke compoundbox: het is gelukt! Kruipend goud, diepblauwe sterren en heftige crackling: het komt allemaal samen in ons eerste eigen product: de Dazzling Dream!
100 shots in een lekker tempo geven je het gevoel in een oogverblindende droom te zijn beland. Puur genieten! En dat alleen bij Vuurwerkfeestje.nl!

Click here to display content from www.youtube.com

Click here to display content from www.youtube.com

Click here to display content from www.youtube.com

Vuurwerkfeest.nl komt met eigen exclusieve vuurwerklijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *