Home » Pyrodise uitstel vanwege risicoanalyses politie

Pyrodise uitstel vanwege risicoanalyses politie

Aankondiging uitstel evenement vanwege risicoanalyses en capaciteitsbeperkingen politie. Pyrodise – Dirk Maas Memorial Event 22 juni 2024, het bijzondere evenement wat er op 22 juni 2024 zal plaats vinden in Duitsland zal niet doorgaan op de 22e van juni. In een pers bericht laat Pyrodise weten.

Met pijn in het hart moeten we het uitstel van ons komende vuurwerkevenement op 22-06-2024 aankondigen. Na zorgvuldige afweging en uitgebreide risicoanalyses uitgevoerd door lokale autoriteiten is vastgesteld dat de huidige omstandigheden ons dwingen tot een nieuwe event datum. De aankomende opschaling in de omliggende grote steden als gevolg van het EK voetbal heeft geleid tot een aanzienlijke druk op de politiecapaciteit, waardoor ons vermogen om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen in geval van nood is aangetast.

KOMT ER EEN NIEUWE DATUM?
De organisatie streeft ernaar het evenement opnieuw te plannen. Zei gaan aan de slag om een geschikte nieuwe datum en/of locatie te vinden. Pyrodise streven ernaar om dit binnen de komende drie maanden bekend te maken. Als zei er niet in slagen om binnen het aangegeven tijdsbestek een nieuwe datum vast te leggen, start Pyrodise het terugbetalingsproces voor alle gekochte tickets.

Zoals Pyrodise aangeeft komt er nieuwe datum. Meer info zie de website van Pyrodise.com

Pyrodise uitstel vanwege risicoanalyses politie Pyrodise uitstel vanwege risicoanalyses politie