Home » EK Actie bij freak winkel Vuurwerk Almere Haven

EK Actie bij freak winkel Vuurwerk Almere Haven

EK Actie Bij freak winkel Vuurwerk Almere Haven kan je de komende weken, goedkoop aan je vuurwerk komen tijden het EK Voetbal. Deze winkel die het gehele jaar online open is, heeft een leuk assortiment van GBV, Evo, Pangu en een speciale Bunker Outlet waar je nog goedkoper vuurwerk mee kunt scoren. Tijdens het Ek voetbal heeft Vuurwerk Almere Haven ook nog een speciale kortingsactie tot 8% extra korting op je vuurwerk. Bij deze winkel kan je ook wat nieuwe producten voor 2024 bekijken en eventueel bestellen. www.vuurwerkalmerehaven.nl

EK VOETBAL FACEBOOK ACTIE
Op de facebook pagina van Vuurwerk Almere Haven kan je tijdens de groep poules van Nederland tijdens het EK een voorspelling geven van de juiste uitslag van de wedstrijden van het Nederland elftal en maak kans op een vuurwerk waardebon die je weer kunt besteden in de online winkel.

Vuurwerk Almere Haven heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van vuurwerkverkoop in de regio Almere, Lelystad, Muiden, Naarden en Weesp en is inmiddels een begrip, bij freaks en vuurwerkliefhebbers.

EK Actie bij freak winkel Vuurwerk Almere Haven