Home » Pyrodise – Dirk Maas Memorial Event 22 juni 2024

Pyrodise – Dirk Maas Memorial Event 22 juni 2024

Maak je klaar voor het bijzondere evenement wat er op 22 juni 2024 zal plaats vinden in Duitsland, op het Aldenhoven Testing Center. Pyrodise Dirk maas memorial event, hier zal Nick alias Dirk Maas worden herdacht met diverse shows. Dirk Maas was bekend op YouTube met vuurwerkfilmpjes en om zijn uitspraken Laat Je Likkuh, ANAAL!! Ouwe Rammer. Dirk Maas is op 5 December 2021 om het leven gekomen na een noodlottige ongeval. Dirk was veel te jong overleden en hij had nog een heel leven voor zich. Dirk was een echte vuurwerkliefhebber en daarom komt deze show, met maar liefst vier vuurwerkshows, drie dagshows en één avondshow.

Het zal een waar spektakel worden want bij deze show gaat heel wat vuurwerk de lucht in, 15x 16inch shells, 2000 stuks saluten, en nog veel meer qua professioneel vuurwerk. Alle shells die geschoten gaan worden zijn van Europees makelarij, denk dan uit Italië en Spanje.

logo-pyrodise

PYRO BROTHERS
Met de eerste op genodigde herdenking voor Dirk Maas hebben ze het al perfect gedaan. Door de beperkingen in budget en tijd hebben ze toch een zeer goede show neergezet met de bekende 10x 16 inch. Deze keer hebben de jongens van Pyrodise besloten om het naar een hoger niveau te tillen. Met een gierende (recordbrekende?) 15x 16 inch in de show is het slechts een fractie van wat je te wachten staat. Naast de vele 12 en 10 inch bevat de show ook veel Italiaanse cilinders shells, ook de Bomba da Tiros. Natuurlijk zijn er ook grond salute’s, girandola’s, vuurpijlen, cake’s van groot kaliber en een waanzinnige hoeveelheid Ghost shells in Japanse stijl.

HERMANOS CABALLER
De beroemde Hermanos Caballer zal op het evenement een record daglicht Mascletá show uitvoeren. Deze mascleta heeft een totale netto explosieve massa van 700kg. Iedereen kent de gekke 300kg van Mediterraneo afgelopen 19 maart tijdens Fallas 2024, maar deze zal de grootste ooit zijn buiten Spanje om. Met 4 terremoto’s, 1x verticaal, 1x horizontaal, 2x piramide s dit een must om te ervaren het wordt waanzin.

PEPE PIROTECNICA
Iedereen die ooit in Adelfia, Bellona,Trani, Rapallo, Recco, is geweest, zal ze zeker kennen, de beroemd daglichtshows uit Italië. Daarom komen ze in Duitsland optreden. Pyrodise is erg enthousiast om aan te kondigen dat Pepe Pirotecnica “Sparate” er bij zal zijn, een van hun grootste daglichtshows van de afgelopen 5 jaar te laten zien. Bereid je voor op de meest intense daglichtshow die ooit in Duitsland is opgenomen bij een vuurwerkshow.

BIG EVENING SHOW
In de avond zo rond de klok van 22:30 is de laatste show aan de beurt, en wat dat is dat laten we geheim. Wil jij ook bij deze show zijn dan kan voor kaarten ga je naar de website www.pyrodise.com Dit is een eenmalig evenement met een beperkt aantal tickets.

Zodra ze weg zijn, zijn ze weg! Creëer onvergetelijke herinneringen met vrienden en andere pro-enthousiastelingen in een levendige en opwindende sfeer. Wees erbij om Dirk Maas te eren en dit in stijl te vieren.

Pyrodise - Dirk Maas Memorial Event - 22-6-2024

Pyrodise – Dirk Maas Memorial Event 22 juni 2024 Pyrodise – Dirk Maas Memorial Event 22 juni 2024