Home » Dit zijn de nieuwe producten uit de DRGN lijn van GBV Fireworks

Dit zijn de nieuwe producten uit de DRGN lijn van GBV Fireworks

Bij GBV Fireworks zijn ze alweer lekker opdreef met de nieuwe producten voor 2024. Aangezien GBV Fireworks ook druk is met hun eigen nieuwelijn GBV Fireworks waar je binnenkort op onze website meer over gaat horen, zijn ze voor de DRGN lijn ook goed bezig. Voor dit jaar komen daar nog eens 9 nieuwe producten bij variërend van cakes, compound en een klein pakketje met kleine cakes. De DRGN lijn die al heel wat jaren mee gaan bij GBV en te herkennen aan de draak op de producten, zal ook voor deze nieuwe producten weer op de verpakking zitten. Dit zijn de nieuwe producten uit de DRGN lijn van GBV Fireworks

3454 DRGN POWERFUL FONTEIN NIEUW 2024
Voor dit jaar komt er ook een nieuwe fontein in het assortiment van de DRGN lijn. Hoe deze er uit ziet is nog een verassing. Wel laat GBV Fireworks ons weten dat het een schitterende DRGN Powerful fontein is, uit de categorie F2.

DRGN TRIPLE PAKKETJE
8700 DRGN Triple, 3-delig vuurwerkpakket. Dit is de nieuwe stijl sierpakketten van DRGN Fireworks. Door verschillende aanpassingen in de regelgeving in Nederland is dit vuurwerkpakket weer helemaal up-to-date. In het pakket zit een siercake met 12 schoten siervuurwerk, een fluitbatterij met 100 schoten gillende keukenmeiden, en een sierfontein. De prijs is nog niet bekend.

7590 CORSAIR KING
Met deze Corsair Kingz ben jij echt de king! Gruwelijk harde crackling mine gevolgd door nog een extra tweede crackling wave! Zie filmpje want deze zijn echt heel gaaf. De Corsair King is het alternatief voor de verboden singel shot. Deze nieuwe mines zijn per 3 soorten effecten in een verpakking. De prijs zal rond de 4,99 zijn, dit is dan wel een online prijs. De adviesprijs is 8,99

Click here to display content from youtu.be

3 NIEUWE CAKES UIT DE DRGN LIJN
Nieuwe cake’s komen ook dit jaar in het assortiment er bij, en wel drie stuks in diverse grote en effecten.
3323 DRGN Crash 12 schoten, 18mm kaliber en 68 gram kruit. Mooie gouden crown met gekleurde toppen, gecombineerd met heldere witte strobes, een vleugje rood, een vleugje groen en een knetterend einde maken dit een prima cake, voor in de vooravond. Prijs nog onbekend.

3324 DRGN Switch 30 schoten, 14mm kaliber en 84 gram kruit. Je geniet van goud, blink en knetter in samenhang met frisse gekleurde parels. Prijs is nog onbekend.

3355 DRGN Braniac De grootste nieuwste cake van 3 uit de nieuwe DRGN lijn. 20 en 25mm kaliber 369 gram kruit en 41 schoten. Deze Braniac laat zijn kwaliteiten zien met zijn 41 schoten gewaagd siervuurwerk. Met gouden palmen met gekleurde briljanten, en V-shape stijl glitterpalmen welke opstijgen met een befaamde draaiende staart en een spider-stijl finale zeer indrukwekkend.

Click here to display content from youtu.be

Click here to display content from youtu.be

Click here to display content from youtu.be

4 NIEUWE COMPOUND UIT DE DRGN LIJN
3319 DRGN Select 80 shots 25mm compound en 984 gram kruit. Prachtige gouden willow palmen, knetter spider/dahlia, brocade crowns met gekleurde toppen en blinkers, gevolgd door een spectaculaire willow to moving stars finale! Prijs nog onbekend.

3361 DRGN Stinger 86 shots 25mm compound en 1133 gram kruit. Flowerbed met schitterende white blink mines, rode peony overgaand in helder witte strobes, Diep blauwe peony naar helder rode peony in colorchange, gouden palmen met rode en groene tips en goud naar dragon egg knetter in fanshape geschoten. Prijs nog onbekend.

3379 DRGN Carat 72 shots 25mm compound en 985 gram kruit. Geniet van puur goud, witte en rode robijnen in een fraai formaat. Perfect formaat compound. Prijs nog onbekend.

3365 DRGN Play De grootste en de zwaarste uit de nieuwe producten voor 2024. 100 shots 30mm compound en 1900 gram kruit. Deze compound heeft het maximale formaat van 30mm buizen, hierdoor kunnen de grootste haalbare effecten geschoten worden. Goud met rode glitters, puur gouden glitterpalm, en een mega snelle ramfinale. Prijs nog onbekend.

Click here to display content from youtu.be

Click here to display content from youtu.be

Dit zijn de nieuwe producten uit de DRGN lijn van GBV Fireworks