Home » Voortzetting Zink Feuerwerk door FKF GmbH

Voortzetting Zink Feuerwerk door FKF GmbH

Zink feuerwerk KFK 2024 vuurwerk fireworks

DUITSLAND – Begin 2024 kwam er nieuws naar buiten over Zink Feuerwerk in de vuurwerkindustrie. Het traditionele zink Feuerwerk uit Cleebronn had het einde van de productie aangekondigd, nu is er nieuws. De vuurwerk fabrikant Zink in Cleebronn (district Heilbronn) heeft een nieuwe opvolger gevonden. De familie Zink maakte in januari bekend de productie om persoonlijke redenen stop te zetten. Het bedrijf zou destijds in een goede financiële toestand verkeren.

In het 75e jaar van zijn bestaan ​​viert Zink-Feuerwerk GmbH niet alleen een bijzonder jubileum, maar wordt het na succesvol management door de 3e generatie van de Zink-familie ook voortgezet door FKF GmbH uit Freiberg. De voortzetting staat voor continuïteit en heeft als doel het waardevolle Zink te behouden en naar de toekomst te leiden. Het gehele Zink bedrijfsteam blijft intact en wordt aangevuld met het managementteam van FKF. Samen zullen zei aan de bestaande taken en de uitdagingen aangaan die voor Zink liggen.

Zink feuerwerk KFK 2024 vuurwerk

GEHEIMHOUDING OVER OVERNAME
Directeur Arne von Bötticher bevestigde op verzoek van SWR dat de activiteiten nu onder nieuw management zullen worden voortgezet. Op één uitzondering na konden werknemers in dienst blijven. Wie zal in de toekomst het bedrijf overnemen? Dat wilde de directeur nog niet prijsgeven. Ook over de hoogte van een eventuele overnamesom ontbreken details. Gisteren (29 mei) kwam het nieuws naar buiten dat Zink over is genomen door KFK Feuerwerk.

Zink Feuerwerk GmbH bestaat sinds 1949 en is een van de weinige bedrijven in de vuurwerkbranche in Duitsland. Het voorziet zowel grote evenementenorganisatoren, professionals en consumenten van pyrotechnisch vuurwerk.

Voortzetting Zink Feuerwerk door FKF GmbH Voortzetting Zink Feuerwerk door FKF GmbH