Home » Hello Fireworks nieuwe importeur voor Nederland

Hello Fireworks nieuwe importeur voor Nederland

Hello Fireworks merken Ulft

ULFT – Nederland is een nieuwe importeur rijker, nou ja Katan stopt en Hello Fireworks komt. Een nieuwe naam, maar met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van import en export van (consumenten) vuurwerk. Door nauwkeurig naar samenstellingen, veiligheid en stabiliteit te kijken ontwikkelt Hello Fireworks unieke producten van topkwaliteit, die uiteraard volledig voldoen aan de CE-normering en de Nederlandse wetgeving (RAC).

Hello Fireworks is ontstaan door al het goede uit 16 jaar ervaring te smeden tot één geheel. Het concept is helder: Wij bieden winkeliers de mogelijkheid om in een relatief vroeg stadium mee te kunnen bestellen. Voordeel voor de winkelier dat deze vroegtijdig zijn assortiment kan samenstellen. We gaan uitsluitend voor kwaliteit en exclusiviteit. Eén van de vele speerpunten is dat ons vuurwerk niet op iedere hoek van de straat zal liggen, aldus Hello Fireworks.

Hello Fireworks bedenkt zelfstand hun ontwerpen en producten en importeert volledig zelfstandig vanuit China. Degene die eerder bij Katan een aantal succesnummers bedacht qua vuurwerk productie neemt deze ook mee naar Hello Fireworks lijkt ons niet meer dan slim en logisch. Bij Hello Fireworks zullen ronde de 8 merken komen met elk zijn eigen assortiment dit kan uit compound, cake en fonteinen zijn maar ook uit budget producten en het wat duurder segment. Meer info kijk dan op de website van Hellowfireworks.nl