Home » Dit zijn de nieuwe producten van Funke, Argento en Iskar line voor 2024

Dit zijn de nieuwe producten van Funke, Argento en Iskar line voor 2024

Nieuwe funke Argento Iskar line producten

LOCHOWICE POLEN – Dit jaar komt Funke Feuerwerk met 8 nieuwe producten op de markt voor Duitsland, Polen, Zweden, Engeland. Wat betreft voor Funke Nederland en Belgie is nog niks bekend. Dit zijn de nieuwe producten van Funke, Argento en Iskar line voor 2024, die je in Duitsland tegen kan komen in de winkels. Funke staat als merk voor kwaliteit, innovatie en traditie. En met deze nieuwe producten voor 2024 zijn het wel weer mooie parels voor het assortiment.

Rising Python Green

Nog een nieuw artikel van de Link-Triad Line uit Guangxi. Vorig jaar in 2023 kwamen er al 3 singlerow waaiers in de serie Rising Python op de markt van Funke in de kleuren paars, geel, en rood. Dit jaar 2024 komt daar een 4é bij, de Rising Pyrhon Green. Singlerow enkele rij van 10 schoten in kaliber 30mm. Deze waaier schiet alles in een keer leeg, of te wel all at once. Deze waaier duurt 1sec en heeft een kruit gewicht van 295 gram. Aangezien dat deze waaier een best special effect heeft, gebeurt dit allemaal met de hand, een werknemer kan slechts zo’n 5 kg sterren per dag verwerken, wat betekent dat dit item niet goedkoop is, maar ik vind het effect persoonlijk zeer indrukwekkend en bijzonder laat Funke Feuerwerk ons weten. De prijs van de waaier zal rond de 27,99 euro gaan kosten.

Click here to display content from www.youtube.com

Uitbreiding Python serie naar 4 I-shape cake’s

De Python serie van Funke krijgt dit jaar een uitbereiding naar een I-shape effect. Het zelfde effect wat in de waaier’s zit komt nu ook naar een cake variant. 20 schoten in 30mm kaliber en 500 gram kruit schiet deze leeg in 15sec. Deze cakes zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, paars, groen en geel. De prijs van deze cakes zullen ongeveer op 45,- euro per stuk zijn.

Click here to display content from www.youtube.com

Nieuwe Titanium Crossette cake’s red en green van Argento Feuerwerk

Twee nieuwe crossette 16 schots 20mm cake’s van Argento Feuerwerk met 209,6 gram aan kruit. Deze cakes zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en groen. Het bijzondere van deze cakes zijn, dat ze een titanium effect hebben in het midden vervolgt met een crossette spreiding in de lucht. Wel laat Funke ons weten dat de cake’s de hoofdlont bevindt zich aan de zijkant van de cake, aangezien de lont aan de bovenkant (gemarkeerd is als reservelont) snel doorslag kan veroorzaken. Het probleem zal voor toekomstige batches worden opgelost. Wat kosten deze cake’s, adviesprijs van 10,- euro per stuk.

Click here to display content from www.youtube.com

Drie Nieuwe compound en één cake Iskar line

De Iskra Line werd in 2019 gelanceerd als productlijn door Funke voor de Poolse markt. De producten zijn voornamelijk goedgekeurd in categorie F3, wat sterkere en een groter volume mogelijk maakt dan normale Funke F2-artikelen. Artikelen die niet in F2 kunnen worden goedgekeurd, zoals diverse flash bang-artikelen of cake’s, vuurpijlen en compound’s in grotere kalibers, zullen hier ook steeds meer het assortiment kenmerken.

De meeste artikelen hebben bovendien Poolse namen en hebben een opvallend glanzend gouddesign, dat zich duidelijk onderscheidt van andere merken en in de winkel meteen in het oog springt van de klant. Bovendien zijn de artikelen lager geprijsd dan normale Funke-artikelen en hebben ze gevarieerde, gemengde effecten. Maar toch heeft de Iskar lijn ook meer F2 artikelen in het assortiment, en zie je Iskar ook steeds meer in Duitland op de markt komen. Dit jaar in 2024 komen daar nog eens 4 artikelen bij drie compound’s en één cake, allemaal F2 producten.

Berserk en Wilk nieuwe compounds categorie F2

Berserk poolse naam voor gek, is een nieuwe I-shape compound uit de Iskar line. 100 shots in 21 mm kaliber met 993 gram kruit en duurt ongeveer 51 sec. de effecten in deze compound zijn Brocade tails to brocade crown with blue peony and alternating colored stars; with salvos of weird silver whistling spinning tails en als finale salvo of titanium salutes. De adviesprijs voor deze compound zal zijn 74,99 euro

Wilk poolse naam voor wolf is een compound met 20mm kaliber, 99 schoten en heeft een kruit inhoud van 906,8 gram. Deze compound is een mix box W-shape, Z-shape en I-shape. De effecten blue, gold and strobe effects, with salvos of whistling spinners als finale salvo of titanium salutes. Adviesprijs 79,99

Click here to display content from www.youtube.com

Click here to display content from www.youtube.com

Napad poolse naam voor aanval want met deze fanshape compound ben jij de baas in de straat. 25mm kaliber 953,4 gram kruit, en 54 schoten. De effecten mines and bursts of blue stars with 3 different colors of strobes and gold effects, alternating with titanium salutes. Adviesprijs voor deze compound 64,99

Kameleon is de enige nieuwe cake uit de Iskar line, maar wel een bijzondere cake ook wij vinden dit een zeer dik blok. Deze cake heeft 20, 25 en 30mm kaliber, 40 schoten en hele mooie effecten. Met zijn 496,4 gram aan kruit schiet deze cake V-shape, Z-shape en Fan-shape. De effecten brocade tails to blue stars changing to color and gold effects. Adviesprijs voor deze cake 39,99 euro.

Click here to display content from www.youtube.com

Click here to display content from www.youtube.com

Twee Nieuwe Funke fonteinen

Nadat vorig jaar (2023) de Brokatregen fontänen op de markt kwam, komt er dit jaar 2024 een nieuwe variant bij. De Goldregen-Fontäne dat is een fontein met goude effecten met blauwe sterren, verpakt per 5 stuks in doosje. 80 gram kruit per fontein en een adviesprijs van 18,95 euro.

Click here to display content from www.youtube.com

Voor de jeugd heeft Funke ook wat een nieuwe categorie 1 fontein. Junior fontein 7.5 gram kruit per fontein. Assortiment van 6 verschillende kleine fonteinen voor gebruik het hele jaar door. Adviesprijs 4,99

Click here to display content from www.youtube.com

Vuurwerk nieuws © 2024 All rights reserved. kopiëren van teksten niet toegestaan zonder toestemming en bronvermelding.

Dit zijn de nieuwe producten van Funke, Argento en Iskar line Dit zijn de nieuwe producten van Funke, Argento en Iskar line voor 2024