Home » AVP Vuurwerk livestream op vrijdag 20 september

AVP Vuurwerk livestream op vrijdag 20 september

Vrijdag 20 september kom AVP Vuurwerk weer met een gezellige livestream tussen 21:00 en 23:00 uur live op Youtube. Het belooft weer een volle uitzending te worden zei praten tijdens deze livestream over vuurwerk gerelateerde zaken, artikelen van importeurs en dealers en zijn er natuurlijk ook voor de gezelligheid. Ook zal Arjan met belangrijk nieuws komen over zijn gezondheid. Tevens komt er ook een special gast in de studio bij Arjan aangeschoven, wie dat is kunnen jullie vrijdag in de livestream zien.

Heb jij een opmerking of wil je ons iets laten weten of een vraag stellen tijdens de livestream? In de live chat kan je de vragen stellen en ze lezen hem waarschijnlijk voor. Je kan zelfs bellen met de AVP studio, dus doe lekker mee en kom in de uitzending! van vrijdag 20 september.

De vuurwerkwebsite die hij inmiddels 25 jaar geleden opzette, bestaat sinds twee jaar niet meer maar levert nog wel leuke herinneringen op. Destijds was de website enkel open vanaf 1 september tot vlak na de jaarwisseling (31 Januari). De eerste twee jaar dat ik de website had, hadden we al tienduizenden bezoekers per maand. Op 1 september lag de server er zelfs telkens uit door het enorm grote online verkeer. We waren niet meer te bereiken omdat iedereen tegelijkertijd klaar zat om de website weer te bekijken om middernacht. Na twee jaar hing ik zelf maar een server op in een datacentrum om dat te voorkomen, haha.”

De meest enerverende tijd van het jaar is aangebroken voor Arjan Uitman. In 1998 zette hij zijn AVP-vuurwerkwebsite op, één van de eerste en grootste vuurwerkwebsites van het land. Dat in combinatie met zijn vuurwerk YouTube-kanaal die hij in 2018 opzette en zijn Discord-kanaal en een Instagram account maakt hem een echte vuurwerkliefhebber. AVP Vuurwerk kan je op diverse socials volgens, maar ook op het forum van AVP Vuurwerk, want de website is ook weer terug online.

AVP Vuurwerk livestream op vrijdag 20 september

error: