Home » Uitnodiging Demo Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert

Uitnodiging Demo Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert

Nieuwe datum voor de vuurwerkdemo van Broekhoff vuurwerk te Dronten. We hebben nu goed nieuws te melden de gezamenlijke Vuurwerkdemo gaat alsnog door!! Een dikke duim en dankjewel naar alle betrokkenen die dit alsnog mogelijk maken, laat Broekhoff weten. Uitnodiging Demo Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert

Let op er zijn een aantal dingen aangepast t.o.v. de eerdere uitnodiging. Lees alles hieronder goed door om teleurstelling te voorkomen!

Demo Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert
Vrijdag 11 oktober a.s. organiseren wij alsnog onze besloten Winkeliersdemo. Deze wordt groter dan ooit want voor het eerst combineren we Magnum Vuurwerk én Vuurwerkexpert samen op één avond. En dat betekent niet alleen KNEITER veel vuurwerk in de demo, we zullen namelijk ook afsluiten met een SUPERDIKKE Eindshow/Finale!!

Freak-toegang: registratie verplicht!
En het mooie van dit alles? Jij als Vuurwerkliefhebber bent ook nu van harte welkom bij het afsteken van het vuurwerk!! We hebben een speciale Freak-ingang gemaakt die tussen 20.00u en 20.15u voor jullie geopend is. Afhankelijk van het weer zullen we rond 20.30u starten met afsteken.

Anders dan de vorige keer is het deze keer verplicht om je van tevoren te registreren. Zonder registratie helaas geen toegang.

Hoe registreren?

Simpel: stuur een mail naar info@magnumvuurwerk.nl, vermeld in het Onderwerp-veld “Aanmelding Freak-toegang Vuurwerkdemo” en vermeld in de mail jouw complete naam en met hoeveel personen je komt. Je kunt namelijk nog maximaal 2 anderen meenemen. That’s it! Registreren kan t/m woensdag 9 oktober a.s. En zoals al aangegeven: zonder registratie helaas geen toegang. Uitnodiging Demo Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert

Locatie
Voetbalvereniging ASV Dronten
Educalaan 29, 8251 GC Dronten
Datum: 11 oktober 2024
Freak-toegang: tussen 20.00 – 20.15u

error: