Home » Freak avond bij Hubo XL Vuurwerk in Emmer-Compascuum (Drenthe)

Freak avond bij Hubo XL Vuurwerk in Emmer-Compascuum (Drenthe)

Emmer-Compascuum Hubo XL Vuurwerk winkel freak avond Drenthe nieuws 2024

Het is weer bijna zover, net als vorig jaar gaat deze Freakwinkel Hubo XL Vuurwerk in Emmer-Compascuum (Drenthe) het weer doen. De jaarlijkse Freak avond komt er weer aan. Wegens het grote succes van de afgelopen jaren hebben Rodney en team besloten dit jaar nog een freakavond te organiseren. Ze houden deze freakavond op vrijdag 25 oktober vanaf 18:00 tot 21:00. Iedere vuurwerkliefhebber en vuurwerkfreaks zijn bij deze van harte uitgenodigd om er een gezellige avond van te maken bij Hubo XL Vuurwerk in Emmer-Compascuum (Drenthe)

Op deze avond kan je een kijkje nemen in de vuurwerkshowroom van Hubo Xl Vuurwerk, wat voor nieuwe vuurwerk producten er dit jaar bij zijn gekomen. Ook is het de mogelijkheid om de vuurwerkbunker te bekijken van deze winkel. Er zullen deze avond ook een paar exclusieve deals zijn die alleen die avond op locatie te bestellen zijn. Kortom, kom gezellig langs en praat mee met mede vuurwerkfreaks onder het genot van een drankje en een hapje. Het adres van de winkel is Hubo emmer-compascuum Kijlweg 3 7881JD Emmer-Compascuum (Drenthe)

Is deze winkel toch iets te ver weg voor jouw? bekijk dan hun webshop eens met leuke deals vuurwerkhuboxl.nl De winkel is dealer van Wolff, Zena, Volt, Riakeo, Evolution, GBV, Vuurwerkmania, Rubro en Lesli.

Hubo XL Vuurwerk Emmer-Compascuum freak winkel vuurwerk nieuws 2024
error: