Home » Zena en Pyroshop in Baarle-Hertog mogen weer open

Zena en Pyroshop in Baarle-Hertog mogen weer open

Vuurwerkwinkel dicht in Baarle Hertog Zena pyroshop

Het goede nieuws is dan eindelijk gekomen, want Zena de Bunker, Zena Tabak-o-thiek en Pyroshop mogen weer open. De huidige vergunningen voor de drie winkels in Baarle-Hertog liepen eind juni van dit jaar af zodat Zena de Bunker, Zena Tabak-o-thiek en Pyroshop er in principe vanaf 1 juli géén vuurwerk meer mochten opslaan en dus ook niet meer verkocht kan worden. Zena en Pyroshop in Baarle-Hertog mogen weer open

Eerder hebben de diverse vuurwerkwinkels van Baarle verschillende beroepen ingediend bij de overheid en gemeente Baarle-Hertog. Daar is nu een uitspraak over gekomen, en hebben de winkels een vergunning tot 2028. De vuurwerkwinkels in Baarle-Hertog mogen dus weer open. Enkel is de gemeente Baarle-Hertog als nog niet blij mee met de uitspraak. Voor de vuurwerkwinkels is dat goed nieuws, want zei kunnen direct weer open en klanten ontvangen die vuurwerk willen kopen.

Pyroshop is vandaag dan ook weer open, de winkel is dagelijks geopend 10:00 tot 17:00 uur. Zena vuurwerk de Bunker en Tabak-o-thiek zullen op zaterdag 28 september om 10:00 uur ook hun deuren weer openen voor klanten.

Parkeren voor de drukte
Wel heeft de gemeente aangegeven dat parkeren op het diverse plekken verplicht wordt gesteld, en dat kan op de volgende locaties. Wil je een bezoek brengen aan Pyroshop, Loots Molenstraat of Zena Tabak-o-thiek parkeer dan je auto op een grote parkeerplaats Amalia van Solmstraat dit is op 4 minuten loop afstand van de winkels. De parkeerplaats ligt op Belgisch grond gebied.

Wil je naar Loots Kapelstaat en Zena de Bunker Klokkenstraat, dan kan je het beste parkeren op het Sint Annaplein 5 minuten loop afstand van de winkels. Let er wel op dit deze parkeerplaats op Nederlands grondgebied staat. Let op parkeren kan niet meer in de Kapelstaat waar Loots en Zena de winkels heeft.

Staat alles vol dan zou je ook nog op de Kerkstraat kunnen parkeren bij de Albert Heijn, hier is wel een blauwe zone actief. Loop afstand naar de diverse winkels in 5 minuten.

Pyroshop zoekt personeel
Wil jij al eens in een vuurwerkwinkel werken? Dan is dit nu je kans, want bij Pyroshop zoeken zei personeel. Wie komt het Pyroshop vuurwerk Team versterken in de komende maanden tot eind december! Zo zoekt de winkel mensen voor verkoopmedewerker (voltijds/deeltijds) en Magazijnmedewerkers (voltijds/deeltijds) meer lezen over deze vacature zie link. Zena en Pyroshop in Baarle-Hertog mogen weer open

error: